Ruitervitaal introductiepakket

Maak kennis met Ruitervitaal Personal Training en ervaar wat sportspecifiek bewegen en leefstijl advies voor jou als ruiter voor effect kan hebben!

Ruitervitaal introductiepakket

Marlies van Baalen

De training is afwisselend en behapbaar. Ik vind het zelf heel fijn om even wat anders te doen dan rijden. Dat is toch wat eenzijdig voor je lichaam. En je wordt je er bewust van wat training doet met je lichaam.

Rozemarijn Groeneboom

Er zit veel variatie in de trainingen, maar ook een goede structuur waardoor je ziet dat alle spiergroepen steeds een beetje sterker worden. Ik kan de oefeningen inmiddels gecontroleerder uit voeren. Paardrijden is een vrij statische sport en ik merk nu dat het echt verschil maakt om er naast nog op een andere manier te bewegen!!

Eva Mol

Al na een aantal trainingen van One Switch voel en zie ik al veel vooruitgang! Dankzij hun personal training en trainingschema’s voor thuis, voel ik me zowel lichamelijk als geestelijk een stuk fitter. Daarnaast zijn mijn balans en core stabiliteit een stuk verbeterd, dit merk ik vooral in de trainingen met paardrijden, waarbij het rijden zelf heel veel beter gaat!